amp; Blauw Bikinibroekje Nanny Waikiki Lygia

Vakantiehuis op
Terschelling

amp; Lygia Blauw Waikiki Bikinibroekje Nanny

Welkom bij Blauw van de Lucht

Laced Keith Boots Charles Calf Up amp; Embellished wzZqxn0Pg

Comfortabel en zorgeloos verblijf in modern huis op prachtig eiland

Als de zon schijnt (maar niet alleen dan) kunnen de deuren naar het terras over de volle breedte van de woonkamer opengezet worden. Of gewoon gaan liggen op de Italiaanse ligstoelen in de tuin. Als het nat en koud is kan de open haard aan. Of gewoon genieten van een boek of het grote Full HD TV scherm. De bedoeling is dat u een zorgeloos verblijf heeft op de parel van de Waddenzee: Terschelling.

Het huis heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer en een separate keuken. Wij kiezen steeds voor kwalitatief hoogstaande materialen bij de samenstelling van dit vakantiehuis. Dat betekent echt goede bedden (4 bedden met een lengte van 210 cm), lekkere stoelen, een echte open haard, een grote tafel waar iedereen aan kan zitten, dvd’s of Blu-ray kijken op een Full HD flatscreen (42 inch), je eigen muziek koppelen aan de stereo via Bluetooth of Apple Airplay, snel internet en een keuken met professionele pannen en Miele apparatuur. Kindveilig en op de benedenverdieping drempelloos zodat opa en oma ook zorgeloos hun gang kunnen gaan. Alle spullen in huis zijn van gerenommeerde merken en/of leveranciers (Miele, Philips, Siemens, Braun, De Ploeg Stoffen).

Blauw Lygia Nanny amp; Bikinibroekje Waikiki
Blauw Bikinibroekje amp; Lygia Waikiki Nanny

Het huis

Inrichting

Dit lichte, ruime (150 m²), comfortabele, vrijstaande, degelijk gebouwde huis (2007) is geschikt voor maximaal 8 personen. Rust en privacy. Grote, kamerbreed openslaande deuren, zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer (40 m²) naar het ruime, op het zuiden gelegen terras.

amp; N°21 Footwear tops Sneakers Low gPxXxqw4

Lees verderMules Puff Zwart Suede Aquazzura Black Powder xUnqHwH1FI

 

Voorzieningen

Lees verder

 

Locatie

Bekijk onze locatie op de kaartArtigiano Artigiano Trui Wit Artigiano Wit lavendel lavendel Trui Wit Trui rUYq6xUP

Jumpsuits Vanessa Vanessa Dungarees Scott Scott TxqCRTw
Coats Overcoats To Jackets amp; Be Up wq4x8E
amp; Rochas Coats Rochas Jackets Coats xq64XgK
Waist 3d G Jeans Arc Skinny Mid star 1q4IZ4