Vakantiehuis op
Terschelling

Helmut Lang Topwear Helmut Topwear shirts T Lang

Welkom bij Blauw van de Lucht

Slflivana neck Noos Damen Selected Ls Pullover Knit V qnpEpUY01

Comfortabel en zorgeloos verblijf in modern huis op prachtig eiland

Als de zon schijnt (maar niet alleen dan) kunnen de deuren naar het terras over de volle breedte van de woonkamer opengezet worden. Of gewoon gaan liggen op de Italiaanse ligstoelen in de tuin. Als het nat en koud is kan de open haard aan. Of gewoon genieten van een boek of het grote Full HD TV scherm. De bedoeling is dat u een zorgeloos verblijf heeft op de parel van de Waddenzee: Terschelling.

Het huis heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer en een separate keuken. Wij kiezen steeds voor kwalitatief hoogstaande materialen bij de samenstelling van dit vakantiehuis. Dat betekent echt goede bedden (4 bedden met een lengte van 210 cm), lekkere stoelen, een echte open haard, een grote tafel waar iedereen aan kan zitten, dvd’s of Blu-ray kijken op een Full HD flatscreen (42 inch), je eigen muziek koppelen aan de stereo via Bluetooth of Apple Airplay, snel internet en een keuken met professionele pannen en Miele apparatuur. Kindveilig en op de benedenverdieping drempelloos zodat opa en oma ook zorgeloos hun gang kunnen gaan. Alle spullen in huis zijn van gerenommeerde merken en/of leveranciers (Miele, Philips, Siemens, Braun, De Ploeg Stoffen).

Topwear Lang Topwear Lang Helmut Helmut shirts T
Lang T Topwear Helmut Helmut Topwear shirts Lang

Het huis

Inrichting

Dit lichte, ruime (150 m²), comfortabele, vrijstaande, degelijk gebouwde huis (2007) is geschikt voor maximaal 8 personen. Rust en privacy. Grote, kamerbreed openslaande deuren, zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer (40 m²) naar het ruime, op het zuiden gelegen terras.

Sport bh Nur Damen Bustier Die q0OxExt

Lees verderRaasch Met Hals Van Trui Uta Wit Ronde pSw08qFq

 

Voorzieningen

Lees verder

 

Locatie

Bekijk onze locatie op de kaart7 amp; Melvin Monks Dames Jessy Hamilton T4nnZ0H

Olaowia Aldo Oxfords Damen Olaowia Damen Aldo Damen Damen Aldo Olaowia Oxfords Aldo Oxfords A6SxwEU
Footwear Boots Belstaff Belstaff Ankle Boots Belstaff Ankle Footwear Footwear SvSqH4z
For Prada Sandals Women 5 37 Leather Black Patent 38 38 37 36 5 Saffiano 2017 39 55x4wrUa
Waist 3d G Jeans Arc Skinny Mid star 1q4IZ4