On Sweatshirt White Klein 2017 Cotton Calvin Women 38 Sale For

Vakantiehuis op
Terschelling

Women Sweatshirt 38 Calvin Klein Cotton Sale For White On 2017

Welkom bij Blauw van de Lucht

Topwear T Topwear T Love shirts Love Moschino Moschino ffPqwv

Comfortabel en zorgeloos verblijf in modern huis op prachtig eiland

Als de zon schijnt (maar niet alleen dan) kunnen de deuren naar het terras over de volle breedte van de woonkamer opengezet worden. Of gewoon gaan liggen op de Italiaanse ligstoelen in de tuin. Als het nat en koud is kan de open haard aan. Of gewoon genieten van een boek of het grote Full HD TV scherm. De bedoeling is dat u een zorgeloos verblijf heeft op de parel van de Waddenzee: Terschelling.

Het huis heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer en een separate keuken. Wij kiezen steeds voor kwalitatief hoogstaande materialen bij de samenstelling van dit vakantiehuis. Dat betekent echt goede bedden (4 bedden met een lengte van 210 cm), lekkere stoelen, een echte open haard, een grote tafel waar iedereen aan kan zitten, dvd’s of Blu-ray kijken op een Full HD flatscreen (42 inch), je eigen muziek koppelen aan de stereo via Bluetooth of Apple Airplay, snel internet en een keuken met professionele pannen en Miele apparatuur. Kindveilig en op de benedenverdieping drempelloos zodat opa en oma ook zorgeloos hun gang kunnen gaan. Alle spullen in huis zijn van gerenommeerde merken en/of leveranciers (Miele, Philips, Siemens, Braun, De Ploeg Stoffen).

For Cotton Sale 38 2017 Klein Women Calvin White Sweatshirt On
Women For On Sale Calvin Cotton 2017 Sweatshirt Klein 38 White

Het huis

Inrichting

Dit lichte, ruime (150 m²), comfortabele, vrijstaande, degelijk gebouwde huis (2007) is geschikt voor maximaal 8 personen. Rust en privacy. Grote, kamerbreed openslaande deuren, zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer (40 m²) naar het ruime, op het zuiden gelegen terras.

Top Met Gebreide Blauw Hals Altuzarra V qpgvwC

Lees verderGecombineerd Ecru Met Mango Sweater Dessin O4Ewgxq

 

Voorzieningen

Lees verder

 

Locatie

Bekijk onze locatie op de kaartDames Madeleine wit Groen Appelgroen Kasjmier Trui 7wqw8g

Met Hipster Marie Claire Met Hipster Claire Bloemborduursel Marie XwqY7nv4
Printopdruk Zwart Sportbadpak Nike Met Gevoerd FxtCOqwv
Prima Donna Beugel Bh Kant Met Madison x7qAwB
Waist 3d G Jeans Arc Skinny Mid star 1q4IZ4