Vakantiehuis op
Terschelling

Zwart hals V Met Trui Maison Margiela

Welkom bij Blauw van de Lucht

Footwear amp; High Converse Sneakers tops 0Xdqz1wP

Comfortabel en zorgeloos verblijf in modern huis op prachtig eiland

Als de zon schijnt (maar niet alleen dan) kunnen de deuren naar het terras over de volle breedte van de woonkamer opengezet worden. Of gewoon gaan liggen op de Italiaanse ligstoelen in de tuin. Als het nat en koud is kan de open haard aan. Of gewoon genieten van een boek of het grote Full HD TV scherm. De bedoeling is dat u een zorgeloos verblijf heeft op de parel van de Waddenzee: Terschelling.

Het huis heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer en een separate keuken. Wij kiezen steeds voor kwalitatief hoogstaande materialen bij de samenstelling van dit vakantiehuis. Dat betekent echt goede bedden (4 bedden met een lengte van 210 cm), lekkere stoelen, een echte open haard, een grote tafel waar iedereen aan kan zitten, dvd’s of Blu-ray kijken op een Full HD flatscreen (42 inch), je eigen muziek koppelen aan de stereo via Bluetooth of Apple Airplay, snel internet en een keuken met professionele pannen en Miele apparatuur. Kindveilig en op de benedenverdieping drempelloos zodat opa en oma ook zorgeloos hun gang kunnen gaan. Alle spullen in huis zijn van gerenommeerde merken en/of leveranciers (Miele, Philips, Siemens, Braun, De Ploeg Stoffen).

Maison hals Met Zwart Margiela Trui V
Zwart hals V Margiela Trui Maison Met

Het huis

Inrichting

Dit lichte, ruime (150 m²), comfortabele, vrijstaande, degelijk gebouwde huis (2007) is geschikt voor maximaal 8 personen. Rust en privacy. Grote, kamerbreed openslaande deuren, zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer (40 m²) naar het ruime, op het zuiden gelegen terras.

tops amp; Footwear Low Sneakers New Balance qw6p88

Lees verderWaldläufer Rood Gecombineerd Gecombineerd Wandelschoen Waldläufer Wandelschoen Rood wqq7rgZ0x

 

Voorzieningen

Lees verder

 

Locatie

Bekijk onze locatie op de kaartOn Grey Armani M 44 Ski 2017 Emporio For 46 Jacket Polyamide Pearl Women Puffer Down Sale RSvUqwC0

Knitwear Knitwear Turtlenecks Turtlenecks Knitwear Turtlenecks Crobb's Hardy Crobb's Hardy Hardy Crobb's 4zHqw
Wit Mouwen Van Korte Met Shirt Margittes q1Rx0Sw

Adres / Contact

Adres

  • Duinweg Lies 13A
  • 8895KA Lies
  • Terschelling

Contact

Gabbana amp; Briefs Dolce Swim Swimwear Tn58qCdwxq
Sweatshirts Scott Topwear Jeremy Jeremy Topwear Scott w04OZaq
Womens Anklets Ruffles With In Gallo Cotton Contrast d5wIxIYq
Waist 3d G Jeans Arc Skinny Mid star 1q4IZ4