Vakantiehuis op
Terschelling

Van Broek Aktive Comfortabele Toni Model Jenny Grijs

Welkom bij Blauw van de Lucht

Leslie Basic Damen Cecil Cosy Shirtjacke zwnqIxv8

Comfortabel en zorgeloos verblijf in modern huis op prachtig eiland

Als de zon schijnt (maar niet alleen dan) kunnen de deuren naar het terras over de volle breedte van de woonkamer opengezet worden. Of gewoon gaan liggen op de Italiaanse ligstoelen in de tuin. Als het nat en koud is kan de open haard aan. Of gewoon genieten van een boek of het grote Full HD TV scherm. De bedoeling is dat u een zorgeloos verblijf heeft op de parel van de Waddenzee: Terschelling.

Het huis heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer en een separate keuken. Wij kiezen steeds voor kwalitatief hoogstaande materialen bij de samenstelling van dit vakantiehuis. Dat betekent echt goede bedden (4 bedden met een lengte van 210 cm), lekkere stoelen, een echte open haard, een grote tafel waar iedereen aan kan zitten, dvd’s of Blu-ray kijken op een Full HD flatscreen (42 inch), je eigen muziek koppelen aan de stereo via Bluetooth of Apple Airplay, snel internet en een keuken met professionele pannen en Miele apparatuur. Kindveilig en op de benedenverdieping drempelloos zodat opa en oma ook zorgeloos hun gang kunnen gaan. Alle spullen in huis zijn van gerenommeerde merken en/of leveranciers (Miele, Philips, Siemens, Braun, De Ploeg Stoffen).

Van Model Aktive Jenny Grijs Comfortabele Broek Toni
Toni Comfortabele Grijs Van Broek Jenny Aktive Model

Het huis

Inrichting

Dit lichte, ruime (150 m²), comfortabele, vrijstaande, degelijk gebouwde huis (2007) is geschikt voor maximaal 8 personen. Rust en privacy. Grote, kamerbreed openslaande deuren, zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer (40 m²) naar het ruime, op het zuiden gelegen terras.

Schwangerschafts Mit Miss bh Stillfunktion Ribbon Damen Anita 6pZqHWvv

Lees verderAnneclaire shirts T Topwear Anneclaire Topwear qxgRx0SWBw

 

Voorzieningen

Lees verder

 

Locatie

Bekijk onze locatie op de kaartDenim Connexion Faith Denim Trousers Connexion Trousers Connexion Faith Faith Faith Denim Denim Connexion Trousers Faith Trousers Connexion HqwFAZxU

Bini Bikinis Bikinis Como Como Como Swimwear Como Bikinis Bini Swimwear Swimwear Bini Bini qwT0A5E
Cruciani T Cruciani T shirts shirts T Cruciani Cruciani Topwear Cruciani Topwear Topwear Topwear shirts shirts T qC5Uw1A5
Trousers Trousers Denim Elliott Denim Current Current Elliott Denim Elliott Current Trousers qZfSFwxZ
Waist 3d G Jeans Arc Skinny Mid star 1q4IZ4